Credits

Monday, June 9, 2008

The Moment Of Truth

I got this tag from Elaine.

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.


Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.


RULES:
1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you've got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.



1. Sojourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for what You Will 4. LAINY'S MUSINGS 5 OUR JOURNEY TO FOREVER 6. My Online Journal 7. YOUR LINK HERE!
(PLEASE Place all the links of the people who accepted this tag).

Here's your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: At Christian Cafe.

2. Where did you went in your first date?
Answer: Baguio City

3. When was your first intimate kiss?
Answer: many moon years back

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: I didn't bother to ask. I only know that he really, really loves me and that's what count most.

5.
What is his/her ethnicity?
Answer: Caucasian

6.
What is his/her favorite food?
Answer: meat loaf, burgers, potatoes, adobo, chicken fried steak

7.
What is he/she like if he/she is mad?
Answer: Voice pitch raised up, he seldom gets mad.

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he'd/she'd ever done?
Answer: He quit his job just to be with me in the Philippines while waiting for my visa to be processed. He said he missed me so much and I'm more important than his job.

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: He just asked me to marry him the first time we met. I didn't expect that he will marry me that soon. All I thought was that we will just meet each other in person. We got married two weeks after his arrival in the Philippines.

10. Did you have a hard time adjusting to each other?
Answer: At first time yes because I was just getting to know him. Just imagine 2 different people raised in different cultures but we managed. I can say that we already have adjusted to each other and I'm kinda attached to him now. I can't even sleep without him at my side.

Now its your turn to put another person in the hot seat. HURRY and pass this tag to:
Ging, Juliana (NY), Mica, Juliana.


lisa

1 comments:

AngelNoah said...

Thanks for this tag sis...finally, I got it today! :).